12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 97. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı Gerçekleşti.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 97.Yıldönümü  ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı Pendik Kaymakamımız ilhan Ünsal, Garnizon Komutanımız Tümamiral Sn. Ahmet Çakır, Belediye Başkanımız Dr. Sn. Kenan Şahin, İlçe Jandarma Komutanımız  J.Yzb. Sn. Cengiz Önder, Pendik Müftümüz Sn. Hüseyin Baş,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Aytekin Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sn. Osman Karaca, okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Programın sonunda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mehmet Akif ve Gençlik" konulu kompozisyon, şiir ve resim dallarında ilçemizde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

"Mehmet Akif ve Gençlik" konulu şiir yarışmasında10. sınıf öğrencilerimizden Abdüllatif Tırlı  ilçe ikincisi olmuştur.

Öğrencimize başarılarının devamını diler, değerli öğretmenlerimizede teşekkür ederiz.

13.03.2018 260

13-03-2018