Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 9. Uluslararası Dergi Fuarında Okul standımızı ziyaret etti.

Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı Sirkeci Garı´nda gerçekleştirildi.

Her yıl onlarca ülkeden yüzlerce derginin katıldığı fuara bizde okul dergilerimiz ile katıldık.

TÜRDEB Başkanı Asım Gültekin ile fuarı gezen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş okul standımızı ziyaret etti. Öğrencilerimiz okulumuz ve dergilerimiz hakkında Bakanımıza bilgi verip, yayınlarımızdan birer örnek hediye ettiler. Öğrencilerimizi ve okulumuzu tebrik eden Bakanımız, İmam Hatipleri överek "ülkenin geleceği sizlerin ellerinde şekillenecek" diyerek çalışmalarımızın artarak devam etmesini temenni etti.

16.05.2018 346

16-05-201816-05-201816-05-2018