Dost Kitaplar Okuyan Yediler

“Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler” Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştiriyoruz.

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Gönüllü takım lideri, etkinliği kendi sınıfından veya kendi sınıf seviyesindeki diğer şube öğrencilerinden oluşan yedi kişilik takımlar yoluyla gerçekleştiriyor. Takım lideri, yürüttüğü iş ve işlemlerle ilgili şube rehber öğretmeni ile işbirliği yapıyor. Kitapların düzenli olarak elden ele değişimi, özet çıkarılması, sunum yapılması ve diğer işlemlerden de sorumlu tutuluyor.

02.01.2018 364

02-01-201802-01-201802-01-2018