Kayseri 2017 (YGS Kampı)

Programın Amacı                : Hazırlık ve 9. Sınıflarımızda yoğun olarak Arapça eğitim verdiğimiz öğrencilerimizi 10. Sınıftan itibaren üniversite sınavlarına daha nitelikli hazırlamak, aynı zamanda öğrencilerimizin bulundukları şehrin ve civarındaki illerin tarihi, manevi ve doğal güzelliklerini yakından tanımalarını sağlamak.

17.03.2017 1462

Programın Süresi           : 4 Hafta (1 Temmuz – 29 Temmuz)

Katılan Öğrenci Sayısı  : 62

Görevli Personel            : 9

Program Yeri                 : Kayseri Furkan Doğan Öğrenci Yurdu

Program Detayları şu şekildedir:

Eğitim Süresi 28 gündür.

Haftada 6 gün ders işlenecektir.

Günde 6 ders işlenecektir.

Program boyunca etütler hariç toplam 96 saat matematik, 48 saat Türk Dili ve Edebiyatı dersi verilecektir.

Toplam 3 sınıfta eğitim görülecektir.

Derslerden sonra öğrenciler belletmenler rehberliğinde bireysel soru çözme etütleri yapacaklardır.

Her hafta farklı bir kitap okunacak ve hafta sonunda her sınıf kendi içinde edebiyat öğretmenimizle beraber okudukları kitabı tahlil edeceklerdir.

Kayseri'nin tarihi, manevi ve turistik mekânlarını ziyaret edilecektir.

İl dışı gezileri (Konya, Niğde, Nevşehir, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kırşehir)

Sportif Etkinlikler (Futbol ve yüzme)