ÜRDÜN 2016 YAZ KAMPIMIZ

Hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim döneminde öğrenmiş oldukları Arapçayı pekiştirmelerine ve yabancı dil pratiğini daha yoğun yapmalarına imkân hazırlamak, aynı zamanda öğrencilerimizin bulundukları ülkeyi yakından tanımalarını sağlamak amacıyla Ürdün AMMAN´da yaz kampı gerçekleştirilmiştir.

29.01.2017 3174

Programımız şu şekilde gerçekleşmiştir.

Programın Süresi : 6 Hafta (18 Temmuz - 26 Ağustos)

Program Yeri : Amman (Ürdün'ün Başkenti)

Yaz Programımız 18 Temmuz - 26 Ağustos tarihleri arasında Ürdün'ün Başkenti Amman'da icra edilmiştir.

Program için "EWAN İnstitute for Teaching Arabic Language" Ewan Arapça Dil Öğretim Enstitüsü www.ewaninstitute.com ) ile anlaşılmıştır.

Eğitim Süresi 6 hafta sürmüştür. Hafta içi 5 gün, (Ürdün'de Cuma ve Cumartesi günleri resmi tatildir.) günde 5 Ders yapılmıştır.

Her hafta meydan dersleri yapılmıştır. Meydan Derslerinde Cebelü'l-Kal'a, Kral Arabaları Müzesi, İslam Müzesi, Vasatu'l-Beled, Ashab-ı Kehf Makamı, Salt Türk Şehitleri Mezarlığı, Sahabe ve Peygamber Kabirleri gezilmiştir.

Her Hafta sonu gezi yapılmıştır. Akabe, Aclun, Petra, Vadi Ram, Ölü Deniz, Çöl Gezisi yapılmıştır.