Yaşayarak Arapça Öğreniyorum (Bursa-Gemlik Kampımız)

Yaşayarak Arapça Öğreniyorum (Bursa-Gemlik Kampımız)

Öğrencilerimize Bursa Gemlikte yaz kampı düzenledik. 17 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında icra edilen programda öğrencilerimiz, Arapça öğretiminin yanında, havuz, deniz, halı saha, çeşitli kültürel ve sosyal yarışmalar ile sıkılmadan kampı tamamlamışlardır,

23.01.2017 4523

Hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim döneminde öğrenmiş oldukları Arapçayı pekiştirmelerine ve yabancı dil pratiğini daha yoğun yapmalarına imkân hazırlamak, aynı zamanda öğrencilerimizin bulundukları şehri ve çevresindeki illeri yakından tanımalarını sağlamak, Arapça eğitimini eğlenceli hale getirerek öğrencilerimizin yaz mevsimini verimli geçirmelerine imkan hazırlamak amacıyla 2016 yurtiçi yaz kampımız Bursa-Gemlik´te gerçekleştirilmiştir. 

 

adece ders değil, sportif faaliyetlerin de bol olduğu kampta öğrencilerimiz haftalık olarak havuza girmişler, çeşitli zamanlarda denize gitmişlerdir.

 

Arapça öğretimi oyunlarla ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiştir.

 Bursa, İznik, Uludağ, Kütahya, Afyon, Eskisehir, bilecik gezileriyle öğrenilerimiz çevre illeri gezme ve tanıma imkanına kavuşmuşlardır.