OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantı Duyurusu

04.10.2023 224

Okul-Aile Birliği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Genel Kurulu 21.10.2023 Cumartesi Günü Saat 10.30’da okul konferans salonunda yapılacaktır. Çoğunluğun oluşmaması durumunda II. toplantı bir hafta sonra 28.10.2023 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ

1.      Açılış, yoklama, toplantı katılım cetvelinin imzalatılması,

2.      Okul Müdürünün Genel Kurul açılış konuşması,

3.     Divan Başkanı ve 2 katip üye seçilmesi (veliler arasından, açık oyla, oy çoğunluğuna dayalı olarak el kaldırma şeklinde gerçekleşecektir.)

4.    Divan Başkanının konuşması ve gündem maddelerinin okunması. Oy çokluğu ile talep olması halinde; toplantı gündeminden çıkarılacak, eklenecek veya değiştirilecek hususların belirlenmesi,

5.      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi,

6.      Denetleme Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi,

7.      Yönetim Kurulu Seçimi (Veliler arasından seçilecek 5 asil, 5 yedek üye)

8.      Denetleme Kurulu Seçimi (Öğretmenler Kurulu tarafından seçilecek 2 asil ve 2 yedek üye öğretmen ile veliler arasından seçilecek 1 asil, 1 yedek üye)

9.      İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun görevlendirilmesi,

10.    Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçeyi görüşmek,

11.  Dilek ve temenniler.

12.  Kapanış.